De ongemakkelijke waarheid: Waarom strings met smal kruis ongemak en ongewenste blootstelling kunnen veroorzaken

Strings zijn een populaire keuze voor ondergoed bij veel vrouwen vanwege hun vermogen om zichtbare ondergoedlijnen te elimineren. Echter, niet alle strings zijn hetzelfde en de breedte van het kruisgedeelte speelt een belangrijke rol bij het comfort. In deze blogpost zullen we ingaan op de problemen die ontstaan wanneer strings een (te) smal kruis hebben. Dit ongemak heeft ons geïnspireerd om strings te ontwerpen met een breder kruis!

De strings die momenteel op de markt zijn, hebben een vrij smalle breedte van het kruis. Dit is anders dan regulier ondergoed, vanwege de aard van het ontwerp van de string: het achterste deel is vergelijkbaar met een touwtje, dus de stof aan de voorkant versmalt om te werken naar de dunne touwtje-achtige vorm. Echter, de breedte van de vulva varieert sterk tussen vrouwen. Dit hangt af van allerlei factoren, van lengtevariatie tot anatomische verschillen tussen vrouwen, zoals botstructuur of verschillen in de anatomie van de vulva. Bij het kijken naar medische documentatie over dit onderwerp, waren de gemeten maximale en minimale breedtes niet alleen ver uit elkaar, ook de standaardafwijking was hoog: dit betekent dat de variatie tussen vrouwen groot is. Daarnaast is er ook aanzienlijke variatie in hoe hoog de vulva 'omhoog' gaat bij vrouwen en het niveau van blootstelling van de meest gevoelige delen van de vulva. Concluderend is het onmogelijk om te bepalen wat een 'gemiddelde' vulva is en de strings die momenteel op de markt zijn, lijken te zijn ontworpen voor wat men misschien als gemiddeld beschouwt... Terwijl dit niet representatief is voor de realiteit.

Een van de belangrijkste problemen bij strings met een smalle onderkant is hun neiging om te verschuiven. Vanwege de beperkte stofbedekking kan een smal kruis bij de minste beweging uit de juiste positie raken, wat leidt tot het goed moeten doen van de string. Dit is vooral frustrerend wanneer het gebeurt in een openbare omgeving, zoals tijdens het sporten of terwijl je op het werk rondloopt.

Vind de perfecte balans tussen comfort en stijl, en zorg voor een aangename draagervaring gedurende de hele dag door te kiezen voor Fanny Fit. Fanny Fit strings zijn speciaal ontworpen met een breder kruisgedeelte als antwoord op de behoefte aan strings die rekening houden met de vrouwelijke anatomie. Onthoud dat comfort altijd de hoogste prioriteit moet hebben bij het kiezen van ondergoed.

Liefs,

Team Fanny Fit

P.S. Een extra voordeel van onze bredere strings is dat wat je keuze ook moge zijn qua 'kapsel' daar beneden, doordat het kruisgedeelte breder is, zijn eventuele haartjes waarschijnlijk ook bedekt :)

Terug naar blog